35 jaar Itec_

Al 35  jaar ligt onze focus op kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. De afgelopen jaren is daar duurzaamheid als belangrijke pijler bijgekomen. We hebben een prima naam opgebouwd met krachtige, beproefde totaaloplossingen. Afhankelijk van uw behoefte en benodigde capaciteit zetten we onze hardware (printers en multifunctionals), plus onze oplossingen voor document management in. Zo besparen we op printkosten, houden we grip op uw documentstromen en hebben we oog voor het milieu.

De kracht van Itec in een notendop:

  • Focus op kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid
  • Merkonafhankelijkheid
  • Snelle levering uit voorraad
  • Uniek concept - Maatschappelijk Verantwoord printen
  • Kostenbesparend

 

Eerste 6 maanden helemaal gratis!

Itec heeft al ruim 35 jaar haar corebusiness in het leveren printers en multifunctionals. Wij zijn ervan overtuigd dat onze dienstverlening een aanvulling voor u kan zijn in het aanbieden van totaaloplossingen. Om het u gemakkelijk te maken beginnen we ons jubileumjaar met een scherp aanbod. Sluit uw deal en ontvang de eerste zes maanden de print, service en toner kosten dan ook helemaal gratis!

Stap nu nog over en profiteer van ons aanbod. Wanneer u uw gegevens achter laat, nemen we binnen 1 werkdag contact met u op.